Kulutusluotto heti tilille – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Tiedämme, että elämä voi yllättää. Yllättäviä menoja voi tulla eteen milloin tahansa, ja silloin rahaa tarvitaan nopeasti. Tässä kohtaa kulutusluotto voi olla juuri se oikea ratkaisu. Mutta miksi valita kulutusluotto? Mitä hyötyä siitä on? Tähän me tarjoamme vastauksen.

Kulutusluotto on joustava ratkaisu, joka mahdollistaa rahoituksen saamisen nopeasti ja helposti. Se on vakuudeton laina, joten sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksien järjestämisestä. Voit hakea kulutusluottoa jopa 60 000 euroa. Saat rahat tilille heti, kun hakemuksesi on hyväksytty. Kulutusluottojen korko alkaa 4 prosentista, joten se on myös edullinen vaihtoehto.

Kulutusluoton hyödyt ovat moninaiset. Se tarjoaa joustavuutta, koska voit itse päättää laina-ajan ja kuukausierän suuruuden. Voit myös maksaa lainan takaisin nopeammin, jos taloudellinen tilanteesi parantuu. Tutustu tarkemmin kulutusluottoon ja sen mahdollisuuksiin.

Ehkä tarvitset rahaa suurempaan hankintaan tai haluat yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Silloin voit hakea lainaa 20000 euroa heti tilille ilman vakuuksia. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten kulutusluotto voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Muista, että kulutusluottoa hakiessasi on tärkeää kilpailuttaa eri lainantarjoajat. Näin voit löytää juuri sinulle sopivimman lainan. Hae edullinen laina avullamme ja säästä rahaa.

Valitse kulutusluotto, kun tarvitset rahoitusta nopeasti ja helposti. Se on joustava, vakuudeton ja edullinen ratkaisu silloin, kun elämä yllättää.

Kulutusluoton hakeminen

Kulutusluottoa hakeaksesi tarvitset muutamia tietoja. Ensin sinun täytyy päättää, mikä on sopiva lainasumma ja laina-aika. Käytä näitä tietoja hakemuksen tekemiseen.

Luottoa hakiessasi sinun tulee myös määrittää todellinen vuosikorko. Tämä on korko, joka sisältää lainan kaikki kulut. Vuosikorko auttaa sinua vertailemaan erilaisia kulutusluottoja.

Jos tarvitset lainaa remonttiin, voit tutustua remonttilainan hakemiseen. Se toimii samalla tavalla kuin kulutusluotto.

Mitä tietoja tarvitaan kulutusluoton hakemiseen?

Kun haet kulutusluottoa, sinun tulee antaa joitakin tietoja. Tarvitset henkilökohtaiset tietosi, tulotietosi ja menotietosi. Nämä tiedot auttavat lainanantajaa päättämään, voivatko he myöntää sinulle kulutusluoton.

Jos tarvitset pienemmän summan nopeasti, pikalaina voi olla sopiva vaihtoehto. Hakemusprosessi on samanlainen kuin kulutusluotossa.

Kuinka nopeasti kulutusluottoa voi saada?

Kulutusluoton saaminen voi olla nopea prosessi. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saatat saada päätöksen samana päivänä. Tämä tarkoittaa, että voit saada rahat tilillesi nopeasti.

Tämän lisäksi, jos tarvitset suuremman summan, voit hakea lainaa 15000 euroa. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suuremman summan rahaa.

Muista, että voit aina käyttää lainahakemusta saadaksesi useita lainatarjouksia. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan.

Kulutusluoton kustannukset

Kulutusluottojen kustannukset voivat vaihdella merkittävästi. Monet tekijät vaikuttavat kulutusluoton hintaan. Näitä ovat esimerkiksi laina-aika, lainan määrä ja korot. Muistathan, että lainan hinta on aina yksilöllinen.

Kulutusluoton korot ja kustannukset

Kulutusluoton korko on yksi merkittävimmistä kustannuksista. Korot vaihtelevat paljon eri lainantarjoajien välillä. Korko voi olla jopa 4-19%. Tämä kuitenkin riippuu lainan määrästä ja laina-ajasta. Mitä suurempi laina ja pidempi laina-aika, sitä suuremmat korot yleensä ovat.

Lainan kustannuksiin vaikuttavat myös muut kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Nämä kulut vaihtelevat myös lainantarjoajien välillä. Jotkut lainantarjoajat saattavat veloittaa näitä kuluja enemmän kuin toiset.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko

Kulutusluoton todellinen vuosikorko on paras tapa vertailla eri lainojen kustannuksia. Se sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten korot ja muut kulut. Todellinen vuosikorko antaa siis kokonaiskuvan lainan kustannuksista. Se auttaa sinua löytämään edullisimman lainan.

Mitä tarkoittaa vakuudeton kulutusluotto?

Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa, että lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Vakuudeton laina on siis riskittömämpi sinulle, sillä et menetä omaisuuttasi, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin. Vakuudettomia kulutusluottoja on tarjolla jopa 5000 euron suuruisina.

Kun suunnittelet kulutusluoton ottamista, on tärkeää huomioida kaikki lainan kustannukset. Näin voit varmistaa, että laina on sinulle sopiva ja että pystyt maksamaan sen takaisin.

Kulutusluoton kilpailuttaminen

Miten kilpailuttaa kulutusluotto? Hyvä kysymys. Sinulla on varmasti monia kysymyksiä kulutusluottojen kilpailuttamisesta. Onneksi meillä on vastauksia.

Kilpailuttaminen on itse asiassa melko yksinkertaista. Tärkeintä on olla perusteellinen. Vertaa eri luotonantajia ja heidän tarjoamiaan ehtoja. Mieti, minkä suuruisen lainan tarvitset ja minkä pituinen laina-aika sinulle sopii.

Kulutusluotot voivat vaihdella suuresti koroiltaan ja kuluiltaan. Siksi on tärkeää tutkia kaikki vaihtoehdot huolellisesti. Etsi tietoa, vertaile ja tee päätös, joka sopii sinun tarpeisiisi ja talouteesi.

Mitä hyötyä on kulutusluoton kilpailuttamisesta?

Kilpailuttamisen hyödyt? Niitä on monia. Ensinnäkin, se voi säästää sinulle rahaa. Kilpailuttamalla voit löytää kulutusluoton, jolla on alhaisempi korko tai paremmat ehdot. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän korkoja ja kuluja laina-ajalta.

Toiseksi, kilpailuttaminen antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä markkinoilla on tarjolla. Tämä auttaa sinua tekemään informoidumman päätöksen ja valitsemaan lainan, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.

Kolmanneksi, kilpailuttaminen voi auttaa sinua neuvottelemaan paremmista ehdoista. Jos tiedät, mitä muut luotonantajat tarjoavat, voit käyttää tätä tietoa neuvotteluissa.

Kilpailuttaminen on siis tärkeä osa lainan hankintaprosessia. Se auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Kulutusluoton käyttömahdollisuudet

Kulutusluotto on monikäyttöinen apu arjen taloudellisiin haasteisiin. Se on juuri niin joustava kuin tarvitset. Voit käyttää sitä esimerkiksi remontointiin, lomamatkaan tai vaikkapa auton hankintaan. Korko on alkaen 4 -19%, joten kulutusluotto on myös edullinen vaihtoehto.

Kulutusluotto kaikkiin tarpeisiin

Kulutusluotto on kuin räätälöity ratkaisu sinun tarpeisiisi. Ei ole väliä, onko kyseessä suuri tai pieni hankinta, kulutusluotto taipuu moneen. Mika tahansa tarpeesi onkaan, kulutusluotto on valmiina auttamaan.

Lainojen yhdistäminen kulutusluoton avulla

Jos sinulla on useampi laina, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi kulutusluotoksi. Näin sinulle jää vain yksi laina maksettavaksi, laina-aika voi olla joustavampi ja korko edullisempi. Kulutusluotto on siis hyvä vaihtoehto myös lainojen yhdistämiseen.

Kulutusluoton peruutus ja korotus

Peruuttaminen. Korotus. Näitä sanoja saatat pohtia kulutusluottoasi miettiessäsi. Ne ovat tärkeitä, ja me kerromme sinulle, miten niitä käsitellään.

Onnistuuko kulutusluoton peruutus?

Kyllä, se on mahdollista. Kulutusluotto on joustava tuote, ja se antaa sinulle vapauden tehdä muutoksia sopimukseesi. Voit peruuttaa kulutusluottosi, jos et enää tarvitse sitä tai haluat tarkistaa sopimusehtoja.

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita, ja saatat tarvita lisää joustoa taloudellisissa asioissasi. Tällöin kulutusluoton peruuttaminen voi olla hyvä vaihtoehto.

Tarvitsetko korotusta kulutusluotollesi?

Joskus saatat tarvita enemmän rahoitusta kuin alun perin suunnittelit. Tällöin voit harkita kulutusluottosi korottamista. Se on yksinkertainen prosessi, joka tarjoaa sinulle lisää taloudellista liikkumavaraa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kulutusluoton korottaminen voi vaikuttaa laina-aikaasi. Voit pidentää laina-aikaasi, jos tarvitset enemmän aikaa lainan takaisinmaksuun.

Yhteenvetona, kulutusluoton peruutus ja korotus ovat joustavia toimintoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan talouttasi paremmin. Ne antavat sinulle vapauden tehdä muutoksia kulutusluottoosi tarpeidesi mukaan.

Kulutusluotto netistä vai pankista?

Käydään läpi kulutusluoton hakemisen hyvät ja huonot puolet, kun lainaa haetaan netistä tai pankista. Kulutusluotto heti tilille – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Netistä haettavan kulutusluoton plussat:

  • Nopeus: Lainapäätöksen saaminen on usein nopeampaa kuin perinteisessä pankissa.
  • Joustavuus: Voit hakea lainaa juuri silloin kun sinulle sopii, etkä ole sidottu pankin aukioloaikoihin.
  • Vaivattomuus: Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti ja vaivattomasti omalta kotisohvalta.

Netistä haettavan kulutusluoton miinukset:

  • Korkeampi korko: Netistä haettavissa kulutusluotoissa korko on usein korkeampi kuin pankista haettavissa lainoissa.
  • Vähemmän henkilökohtaista palvelua: Et välttämättä saa yhtä henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua kuin pankista.

Pankista haettavan kulutusluoton plussat:

  • Edullisempi korko: Pankit tarjoavat usein edullisemman koron kulutusluotoille.
  • Henkilökohtainen palvelu: Saat henkilökohtaista neuvontaa ja apua laina-asioissa.

Pankista haettavan kulutusluoton miinukset:

  • Hitaampi prosessi: Lainapäätöksen saaminen voi kestää pidempään kuin netistä haettavissa lainoissa.
  • Aukioloajat: Pankin aukioloajat saattavat rajoittaa lainan hakemista.

Molemmilla tavoilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Kulutusluoton hakemisessa on tärkeää miettiä omaa laina aikaansa ja sen tarpeita. Lopulta päätös on sinun.

Kulutusluotto yritykselle: miten hakea?

Kulutusluotto yritykselle voi olla hyvä vaihtoehto yllättäviin rahoitustarpeisiin. Mutta miten yritys voi hakea kulutusluottoa? Seuraavassa kerromme sen yksityiskohtaisesti.

Ensin täytyy tietää, että yrityksen nimi on välttämätön. Tämä on ensimmäinen asia, jonka lainanantaja tarkistaa.

Hakemusprosessi

Yrityksen kulutusluoton hakeminen alkaa yleensä verkkohakemuksella. Hakemuksessa kysytään yrityksen perustietoja sekä taloudellista tilannetta.

Sen jälkeen, lainanantaja tarkistaa yrityksen luottotiedot. Tämä on tärkeä osa hakemusprosessia, koska se auttaa lainanantajaa arvioimaan yrityksen maksukykyä.

Mikäli luottotiedot ovat kunnossa, lainanantaja tekee lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä. Päätös tehdään yleensä nopeasti.

Muuta huomioitavaa

Kulutusluotto yritykselle on joustava rahoitusmuoto, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin. Korko alkaen 4 -19%. Kilpailuta ja hae edullinen luotto avullamme.

Muista kuitenkin, että yrityksen on pystyttävä maksamaan laina takaisin sovitussa aikataulussa. Tämä on tärkeää, sillä myöhästymiset voivat johtaa lisäkuluihin ja vaikuttaa yrityksen luottotietoihin.

Lopuksi, on hyvä muistaa, että yrityksen kulutusluottoa haetaan yleensä netissä. Tämä tekee prosessista nopean ja helpon.

Mitä ottaa huomioon kulutusluottoa harkittaessa?

Kulutusluotto on kätevä ratkaisu moniin tilanteisiin. Se tuo joustoa talouteen ja auttaa silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti. Mutta mitä asioita pitää ottaa huomioon kulutusluottoa harkittaessa? Tässä muutamia keskeisiä seikkoja.

  • Korko: Korkoprosentti on tärkeä tekijä lainaa harkittaessa. Se vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainasta joutuu maksamaan takaisin. Korko voi vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Tämän takia on tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja.
  • Laina-aika: Laina-ajan pituus vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa pystyy lyhentämään kuukausittain. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienempiä kuukausittaiset lyhennykset ovat. Toisaalta pidemmällä laina-ajalla korkokustannukset kasvavat.
  • Lainan määrä: Lainan määrä on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainaa harkittaessa. On tärkeää miettiä, kuinka paljon rahaa todella tarvitsee ja kuinka suuren lainan pystyy maksamaan takaisin.
  • Kulut: Lainan hintaan vaikuttavat myös erilaiset kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Nämä kannattaa ottaa huomioon lainaa vertaillessa.

Tärkeintä on, että laina sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja että sen takaisinmaksu ei aiheuta liiallista rasitusta. Kulutusluottoa harkitessa kannattaa ottaa aikaa ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. Näin voi löytää itselleen sopivimman lainan.

Kulutusluoton laskuri – miten se toimii?

Onko sinulla koskaan ollut hetki, jolloin haluaisit saada kulutusluoton heti tilille? Tai ehkä olet miettinyt, kuinka paljon voisit lainata ilman vakuuksia, jopa 60 000 € asti? Jos vastasit kyllä, kulutusluoton laskuri on juuri se työkalu, jota tarvitset.

Mutta miten se toimii?

Se on yksinkertaista. Syötät laskuriin haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Laskuri laskee sinulle kuukausittaisen takaisinmaksuerän ja kokonaiskustannukset. Ei mitään monimutkaista.

Miksi käyttää kulutusluoton laskuria?

Se antaa sinulle konkreettisen kuvan siitä, mitä laina tarkoittaa kuukausittaisissa kuluissasi. Se auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, voitko todella varaa lainaan.

Mistä tiedän, onko laskurin antama kuukausierä sopiva minulle?

Vertaa sitä kuukausittaisiin tulosi. Jos kuukausierä on alle 20% nettotuloistasi, se on yleensä hyväksyttävä. Mutta muista, mitä pienempi osuus tuloistasi menee lainanmaksuun, sitä parempi.

Mitä jos haluan lainata enemmän kuin laskuri ehdottaa?

Se on mahdollista, mutta muista, että suurempi lainasumma tarkoittaa myös suurempaa kuukausierää. Ole varovainen, ettei laina rasita talouttasi liikaa.

Onko kulutusluoton laskurin käyttö maksutonta?

Kyllä, se on täysin ilmaista. Ei piilokuluja tai yllättäviä maksuja. Käytä sitä rohkeasti!

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kulutusluoton laskuri on erinomainen työkalu, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä laina tarkoittaa käytännössä. Käytä sitä viisaasti ja tee tietoinen päätös lainan ottamisesta.

Milloin kulutusluotto ei ole paras ratkaisu?

Kulutusluotto on kätevä apu moniin elämän tilanteisiin. Se on kuin “turvaverkko” kun yllättävä meno kohtaa. Mutta ei aina. On hetkiä, jolloin kulutusluotto ei ole paras ratkaisu. Mutta milloin?

Yksi esimerkki on säästöjen kerryttäminen. Jos säästäminen on mahdollista eikä rahantarve ole akuutti, kulutusluoton ottaminen ei ole järkevää. Miksi? Koska luoton korko syö säästöjä. Parempi strategia on säästää itse ja välttää korkokulut.

  • Toinen esimerkki on pitkäaikainen rahoitustarve. Kulutusluotto on lyhytaikaiseen rahoitukseen tarkoitettu tuote. Jos rahoitustarve on pitkäaikainen, esimerkiksi asuntolaina tai opintolaina on usein parempi vaihtoehto. Ne ovat suunniteltu pitkäaikaiseen rahoitukseen ja niiden korot ovat usein matalammat.

Myös tilanteessa, jossa taloudellinen tilanne on epävakaa, kulutusluotto ei ole paras ratkaisu. Ei ole järkevää ottaa lisää velkaa, jos taloudellinen tilanne on jo valmiiksi epävakaa. Tärkeintä on löytää tasapaino tulojen ja menojen välillä.

Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto moniin tilanteisiin, mutta ei kaikkiin. On tärkeää tunnistaa, milloin kulutusluotto ei ole paras ratkaisu, ja harkita muita vaihtoehtoja.

Kirjoittajan vinkit kulutusluotosta

Kulutusluotto. Se voi olla pelastus tai painajainen. Riippuu siitä, kuinka sitä käyttää.

Tässä muutamia vinkkejäni, jotka olen kerännyt vuosien varrella rahoitussektorilla työskennellessäni. Ja kyllä, olen myös itse ottanut kulutusluoton. Joten tiedän mistä puhun.

Ensimmäinen vinkkini on yksinkertainen. Vertaa. Älä ota ensimmäistä tarjottua luottoa. Vertaa korkoja, lyhennyksiä, maksuaikataulua. Tämä voi säästää sinulta satoja tai jopa tuhansia euroja.

Luottojen määrä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Tilastojen mukaan keskimääräinen kulutusluoton korko on noin 5%. Mutta muistathan, se on keskiarvo. Sinun luottosi korko voi olla alempi tai korkeampi.

Toinen vinkkini on neuvotella. Kyllä, voit neuvotella luoton ehdoista. Ehkä et saa suuria alennuksia, mutta jokainen säästetty euro on plussaa.

Kolmas vinkkini on olla realistinen. Älä ota luottoa, jota et pysty maksamaan takaisin. Korkojen ja lyhennysten summa voi kasvaa nopeasti yli varojesi. Muista, luotto on velkaa, ei ilmaista rahaa.

Viimeinen vinkkini on olla tarkkana. Tarkista kaikki faktat. Jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.

Kulutusluotto on työkalu. Se voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mutta vain jos käytät sitä oikein.

Muista, olet vastuussa omista taloudellisista päätöksistäsi. Joten tee ne viisaasti.

Onnea matkaan!

Lähde 1: https://www.kulutusluotto.com/

Lähde 2: https://smallnoises.com/fi/kulutusluotto/

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kulutusluoton korko, kun lainaa haetaan ilman vakuuksia?

Kulutusluoton korko ilman vakuuksia vaihtelee suuresti riippuen lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja lainanantajasta. Korko voi olla jopa 20% tai pienempi. Tarkka korko määräytyy aina henkilökohtaisen luottopäätöksen yhteydessä.

Kuinka nopeasti kulutusluotto saadaan tilille hakemuksen tekemisen jälkeen?

Kulutusluoton saa tilille yleensä hyvin nopeasti hakemuksen tekemisen jälkeen. Jos hakemus on tehty lainapalvelun aukioloaikoina, rahat siirtyvät tilille usein jo saman päivän aikana. Joissakin tapauksissa luoton saaminen voi kuitenkin kestää 1-2 pankkipäivää.

Miten kulutusluoton kilpailutusprosessi toimii ja kuinka se auttaa löytämään edullisimman luoton?

Kulutusluoton kilpailutusprosessi alkaa yleensä siten, että asiakas hakee lainaa usealta eri lainantarjoajalta. Tämän jälkeen asiakas vertailee saamiaan lainatarjouksia keskenään ja valitsee niistä itselleen edullisimman. Kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman luoton, sillä lainan korko ja muut ehdot voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuttamalla lainan asiakas voi siis säästää merkittäviä summia lainan kuluissa. Lisäksi kilpailutusprosessi on nykyään erittäin helppoa ja nopeaa, sillä useat palvelut kilpailuttavat lainat puolestasi.

Millä perusteella kulutusluottoa myönnetään ja kuinka suuren summan voi saada lainaa?

Kulutusluottoa myönnettäessä arvioidaan hakijan maksukykyä ja -historiaa, joita tarkastellaan muun muassa luottotietojen, tulotason ja muiden taloudellisten velvoitteiden perusteella. Lainan suuruus riippuu myös näistä tekijöistä. Meidän kauttamme voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti.

Mitä vaihtoehtoja on, jos tarvitsee kulutusluottoa, mutta ei pysty tarjoamaan vakuuksia?

Vakuudettomia kulutusluottoja tarjoavat useat eri rahoituslaitokset, kuten pankit ja erilaiset rahoitusyhtiöt. Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa, että luottoa hakiessa ei tarvitse antaa mitään omaisuutta tai muuta vakuutta lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Luoton myöntäminen perustuu hakijan maksukykyyn ja luottotietoihin.

Mitkä ovat kulutusluoton takaisinmaksuehdot ja onko mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia?

Kulutusluoton takaisinmaksuehdot määräytyvät yleensä lainasopimuksessa. Takaisinmaksuaika vaihtelee tyypillisesti 1-15 vuoden välillä lainan suuruudesta ja laina-ajasta riippuen. Kuukausittainen lyhennys koostuu lainan pääomasta ja korosta. Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin riippuu lainantarjoajasta. Joissakin tapauksissa on mahdollista sopia lyhennysvapaista kuukausista, mutta tällöin korkoja kertyy normaalisti. Lyhennysvapaiden kuukausien määrä ja ehdot tulee aina tarkistaa lainantarjoajalta.

Miten kulutusluoton korko määräytyy ja miten se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin?

Kulutusluoton korko määräytyy usein lainanantajan ja asiakkaan välisen sopimuksen mukaan. Koron suuruuteen vaikuttavat muun muassa lainanantajan korkopolitiikka, lainan määrä ja takaisinmaksuaika sekä asiakkaan luottokelpoisuus. Korko on osa lainan kokonaiskustannuksia, joten mitä korkeampi korko on, sitä enemmän laina tulee maksamaan takaisin maksettaessa. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat kuitenkin myös muut kulut, kuten mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut. Siksi on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja lukea lainaehtoja huolellisesti.

Samankaltaiset artikkelit